T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ELBİSTAN BELEDİYESİ VE OKULUMUZ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ ARASINDA "EĞİTİMDEN ÜRETİME İŞBİRLİĞİ" KONULU ÜRETİM PROTOKULU İMZALANDI

Okulumuz Döner Sermaye İşletmesi, Türk Marka ve Patent Kurumundan Tescilli 'ÇETEM' markası güvencesi ile, kurulduğu günden bu yana, "Eğitimden Üretime Marka Okul" sloganıyla hayata geçirdiği büyük üretim karnesine bir yenisini daha ekledi. Elbistan Belediyesi ile Okulumuz arasında imzlanan Protokol çerçevesinde; Okulumuz Döner Sermaye İşletmesi Kimya Teknolijleri Alanı İmalathanesinde, Elbistan Belediyesinin Kendi Üretim bahçelerinde yetiştirdiği Lavantalardan elde etmiş olduğu, katma değeri çok yüksek olan, Doğal Lavanta Yağı ve Lavanta Suyu kullanılarak, Sosyal ve üreten belediyecilik anlayışı kapsamında, Elbistanda yaşayan vatandaşlarımız için, Kimya Teknoloileri Alanı Öğrenci ve Öğretmenlerimiz ile idarecilerimizin gayretli çalışmalarıyla, Lavanta Özlü Sıvı El Sabunu, Lavanta Özlü El Dezenfektanı ve Lavanta Özlü Kolonya üretimi yapılmaktadır. "Eğitimden Üretime Marka Okul" Sploganı ile ilk günkü heyecan ve gayretle devam ettiğimz üretim faaliyetlerinde okulumuz ile üretim paydaşı olan Elbistan Belediyesine teşekkür ederiz.

10-10-202310-10-202310-10-202310-10-202310-10-2023

Yayın: 10.10.2023 - Güncelleme: 10.10.2023 23:48 - Görüntülenme: 274