T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Halil KARA - İnşaat Teknolojisi Öğretmeni

01/01/1962 tarihinde Kahramanmaraş´ta doğdum. Muallim Hayrullah Efendi İlkokulu´nu bitirdikten sonra Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi Ortaokulunu okudum.Lise öğrenimimi Adana İnşaat Teknik Lisesi´nde başladım ve lisesi öğrenimimi Erzurum Atatürk İnşaat Teknik Lisesi´nde tamamladım. Üniversiteyi Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Ana Bilim Dalından 1985 yılında mezun oldum. 1986 yılında Erzurum Atatürk İnşaat Teknik Lisesi´nde öğretmenliğie başladım. 2 yıl sonra Erzurum Kazım Karabekir Endüstri Meslek Lisesi´ne tayınım çıktı. 1989 yılında Teknik Müdür Yardımcısı olarak aynı okulda 1992 yılına kadar çalıştım. 1992 yılında Kahramanmaraş Çıraklık Eğitim Merkezi´ne tayın oldum. 1995-1997 yılları arasında Kahramanmaraş Çıraklık Eğitim Merkezi´nde Müdür Başyardımcısı olarak görev yaptım. 2011 yılına kadar ise aynı kurumda Teknik Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım. 2011 yılında beri ise Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak Çalışmaktayım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.